Nieuw Talent, Zangtalent

Beloftevolle jonge Antwerpse DJ ZINOBE lanceert nieuwe single “She Looks Fly”

DJ Zinobe

Vandaag lanceert de Antwerpse ZINOBE zijn allernieuwste single: ‘She Looks Fly’, een dansbare song met een heel zomerse beat. De jonge DJ/producer oogstte de afgelopen maanden al enkele muzikale successen. Zo werd de single ‘Boomerang’ intussen al meer dan 150.000 keer gestreamd. De langverwachte derde single is trouwens een volledig Antwerps product, in tegenstelling tot zijn 2 eerdere singles die steeds met internationale namen werden opgenomen.  

 

‘She Looks Fly’ is een 100% Antwerpse samenwerking tussen DJ/Producer ZINOBE en CHÉ. Deze 16-jarige Antwerpse rapper met Congoleese roots is trouwens de broer van de bekende voetballer Senna Miangue die momenteel uitkomt voor Standard en kapitein is van de Rode Duivels bij de beloften. Zino en Senna hebben jaren samengespeeld bij Germinal Beerschot en het was Senna die zijn broer met Zino in contact bracht voor deze single.

ZINOBE is het pseudoniem van Zino Beuckeleers. Deze 22-jarige Antwerpenaar startte in 2011 als DJ en sinds 2016 is hij ook actief als producer. Hij bracht eerder al 2 tracks uit met onder andere de Duitse zangeres Lana Lubany en de Zuid-Afrikaanse zanger Pierre Stemmett.

De muzikale microbe heeft Zino overgekregen van Yves V, een bekende Belgische DJ die een vaste gast is op Tomorrowland waar hij ook zijn eigen stage host. In de lagere school was Yves Van Geertsom immers zijn leraar. Zino ziet hem als voorbeeld, hoe snel iets kan groeien. De ene dag zit je nog op de schoolbanken en de andere dag sta je op de mainstage van Tomorrowland.

 

Een andere inspiratiebron van Zino is Regi, waarmee hij af en toe samenwerkt. Regi is alvast enthousiast over de nieuwe single.

Regi Penxten: “ZINOBE is een beloftevol talent. ‘She Looks Fly’ is een coole track en dé perfecte single voor de zomer. Ik ben alvast fan!”

Via deze link kan je luisteren naar ‘She Looks Fly’.

Volg & deel ons op social media:
error0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Volg ons op social media...