Welke 3 vrouwen mogen mee naar Canada, Australië, Noowegen, Duitsland en Zuid-Afrika?

Boer zoekt vrouw

BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND OP MAANDAG 17 SEPTEMBER OM 20.35 BIJ VTM

In het leven en de liefde moet je soms keuzes maken, dat hebben de boeren al enkele keren mogen ondervinden. Eerst moesten ze 10 briefschrijfsters selecteren uit de massa mail die ze kregen, en op maandag 17 september mogen 5 vrouwen met hen op groepsdate. Op het einde van de dag moeten er alweer knopen worden doorgehakt, want op de boerderij is maar plaats voor 3 vrouwen. Wie mag er mee naar Canada, Australië, Duitsland, Noorwegen en Zuid-Afrika? De boeren gaan daten, om het te weten. De romantische zoektocht van Manu, Bjorn, Jeroen, Jan en Jitse werd de voorbije dagen overigens gevolgd door gemiddeld 817.109 kijkers (live +2), goed voor een marktaandeel van 38,6 % (VVA 18-54).

Manu neemt zijn 5 favoriete dames mee op een shopping trip in het centrum van Aalst, waar hij lang geleden steeds ging winkelen met zijn ouders, toen hij nog in België woonde. Hij heeft er afgesproken met Rebecca, Sarah, Hilde, Christine en Rita. Manu laat zich alle vrouwelijke aandacht welgevallen. De vrouwen gaan zelfs lingerie passen.

Boer zkt Vrouw Boer zkt Vrouw

Bij Jeroen gaat het er iets minder pikant, maar daarvoor niet minder amusant, aan toe. De veeboer houdt wel van wat vertier en neemt z’n meisjes mee naar de foor van Sint-Niklaas. Maar de zoetebek wil hen graag eerst trakteren op zijn favoriete vieruurtje: een coup d’amour. Steekt zijn coup de foudre Severien er nog altijd met kop en schouders bovenuit? Of kunnen Joëlle, Jits, Inne en Stephanie hem ook nog charmeren?

Boer zkt Vrouw Boer zkt Vrouw

Jitse wil zijn meisjes Siska, Christy, Marlies, Thalle en Emily beter leren kennen in een rustigere omgeving. Hij heeft een date gepland die helemaal past bij zijn toekomstige zorgboerderij in Noorwegen: ze gaan koeknuffelen. Jitse heeft wat twijfels over Christy. Zij is professioneel ruiter en de zorgboer vraagt zich af of ze wel een eenvoudig leven aan kan. “Zij is een lady, ik een country boy, past dat wel samen?”

Boer zkt Vrouw

Jan gaat voor de iets luxueuzere date. Hij heeft een jacht geregeld en ontvangt Laura, Romina, Jolien, Stephanie en Clarisse in stijl. Clarisse ontmoet hij voor het eerst. Zij woont immers sinds enkele maanden in Zurich om er te werken aan haar thesis, en zij Skypete met hem. “Een date met vijf vrouwen is niet alledaags, één is soms al veel”, lacht hij.  Jan wordt eerder timide van de vrouwelijke aandacht.

Boer zkt Vrouw Boer zkt Vrouw

Bjorn blijft trouw aan zichzelf en koos een stoere, avontuurlijke date uit voor hem en zijn vijf dames. Hij wil weten wie talent heeft voor jagen, want in Canada zorgt Bjorn zelf voor het vlees op de tafel. Wie schiet haar Cupido-pijlen raak? Lore, Evelyn, Jolien, Eefje of Farah?

Boer zkt Vrouw

vtm.be                        FacebookVTM                       Twitter#boerzktvrouw
Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.