Televisie, VTM

Wat Als? – Eindejaarsspecial op Nieuwjaarsdag

Wat Als?

Woensdag 1 januari 2020 om 20.30 bij VTM

Onderuitzakken na een drukke kerstperiode? Of gezellig nagenieten met de hele familie voor de TV? Op Nieuwjaarsdag kan de kijker om 20u30 terecht bij VTM voor een eindejaarsspecial van Wat Als?.

Story image

Op 1 januari zoomt productiehuis Shelter met de Wat Als? – Eindejaarsspecial in op de feestelijke periode tussen Sinterklaas en Drie Koningen. Het resultaat? Weer een reeks absurde sketches die een antwoord bieden op vragen als… Wat als Jezus een lastige puber was?  Kerstfeesten een ziekte waren?  Sinterklaas niet zo goed tegen de drank kon?  De Paus te modern was?  Stielmannen een feestdag hadden?  Ridders een goede sfeer op het werk belangrijk vonden?  Batman nog bij zijn moeder woonde?

Voor deze eindejaarsspecial kan VTM weer rekenen op de vertrouwde cast: Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Ben Segers, Barbara Sarafian, Jeroen Perceval, Janne Desmet, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Charlotte Timmers, Robrecht Vanden Thoren, Günther Lesage, Bert Haelvoet en Peter Van den Eede.

Story image

Story image
Volg & deel ons op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial