Advertenties
Televisie, Tv & Radio

Faroek zoekt moordenaar van ‘Sara Laeremans’

Faroek

Sara Laeremans, 21 jaar en mama van twee jonge kindjes, werd op 22 oktober vorig jaar door haar moeder en broer aangetroffen in haar appartement. Ze was de nacht voordien vermoord. Tot nu toe blijft die misdaad onopgelost.

Faroek Faroek

Politie en parket doen via FAROEK een beroep op de kijkers om de zaak op te helderen. Presentator Faroek Özgünes praat met de speurders en met de familie van Sara. Hij reconstrueert samen met hen de dag voor de moord, want mogelijk is Sara die dag gevolgd De familie hoopt dat er dankzij de tips duidelijkheid komt over wie hen dit heeft aangedaan.

Faroek

Overvallen bij klaarlichte dag

In Geraardsbergen werd een bejaarde vrouw beroofd van haar handtas. Ze kwam zo zwaar ten val, dat ze nu noodgedwongen in een woonzorgcentrum verblijft. FAROEK toont beelden van de daders.

In Antwerpen probeerde een man op klaarlichte dag een vrouw met geweld uit haar wagen te duwen en ermee weg te rijden. De carjacking mislukte omdat de dader niet wist hoe hij de auto moest starten. De vrouw doet haar verhaal en hoopt dat de dader dankzij tips van kijkers gevat kan worden.

In Sint-Pieters-Leeuw overviel dezelfde dader wellicht tweemaal dezelfde apotheek: één keer in mei en één keer in juli. De apothekeres hoopt dat hij niet terug zal komen. FAROEK toont beelden van de vermoedelijke dader als hij de apotheek de dag voor de eerste overval komt verkennen.

In de Letterkundestraat in Wilrijk gooide een onbekende een oorlogsgranaat naar een woning. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar er werden wel enkele wagens beschadigd, fietsen en de gevel van het huis zelf. De politie is op zoek naar getuigen die de dader mogelijk hebben gekruist. Zowel de verdachte als de getuigen zijn te zien op bewakingsbeelden.

Advertenties
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: