één, Televisie, VRT, VTM

Telenovelle Sara vervangt familie

Sara

 

Huidige programmering VTM verstoord door corona maatregelen.

Omdat de corona maatregelen nog verlengd zijn tot en met al minstens 3 Mei 2020 en grote bijeenkomsten en telewerk de norm zijn geworden komt televisiezender VTM in de problemen met de huidige programmering.

Zo werd gisteren momenteel de laatste uitzending uitgezonden van het gloednieuwe programma mijn keuken mijn restaurant waarin 4 koppels strijden om een hoofdprijs van maar liefst 50.000€.

Eerder werd ook al The voice kids stopgezet en nu komt daar ook familie bij.

Geen nieuwe opnames momenteel.

Door de corona maatregelen kunnen er momenteel geen nieuwe opnames plaatsvinden van bovenstaande programma’s tot wanneer de maatregelen versoepelt worden.

Eerst was familie op de buis verzekert tot en met vandaag vrijdag 17 April maar doordat VTM de afleveringen anders  heeft kunnen monteren hebben ze dit samen met de serie Thuis kunnen verlengen tot en met vrijdag 24 April 2020.

Hierdoor vallen zowat 2 miljoen kijkers vanaf volgende week vrijdag zonder hun dagelijkse portie familie of thuis op de buis.

Een waardige vervanger!

VTM zorgt voor een waardige vervanger zo zal telenovelle Sara vanaf Vrijdag 24 April alle weekdagen te zien zijn op VTM in plaats van Familie.

Sara begint op vrijdag 24 April meteen na familie met een dubbelaflevering en zal dan vanaf Maandag 27 April alle dagen te zien zijn in plaats van Familie.

Sara werd 13 jaar geleden voor het eerst uitgezonden op VTM en was toen ook al meteen een schot in de roos! vorig jaar kwam Sara nog in de top 3 terecht van best bekeken programma’s van VTM GO met 4.7 miljoen views!

Het verhaal van Sara!

‘Sara’ vertelt het romantische liefdesverhaal van het ‘lelijke eendje’ Sara De Roose, een hoofdrol voor Veerle Baetens, die aan de slag gaat in het economaat van modehuis Presence. Daar ontmoet ze Simon Van Wijck (Gert Winckelmans), de zoon van de directeur, op wie ze op slag verliefd wordt. Wat volgt is een modern sprookje over hoe dromen soms toch waar kunnen worden. Goed nieuws voor de ‘Familie’-kijkers is dat ze Kürt Rogiers en Sandrine André, het droompaar Lars en Véronique uit ‘Familie’, niet hoeven te missen. De twee spelen immers ook een hoofdrol in ‘Sara’.

Volg & deel ons op social media:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial