Radio, Radio 2, Vlaamse Showbizz, Zangtalent

Niels Destadsbader, Isabelle A, Arne Vanhaecke geven online huiskamerconcert

Huiskamerconcerten

Derde reeks Beste Buren Huiskamerconcerten op zaterdag 4 en zondag 5 april

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren HuiskamerconcertenDe afgelopen twee weekends genoten luisteraars al van een live miniconcert van Gene ThomasWilly SommersStef Bos, Bart Käell en vele anderen. Bent Van Looy sprong in zijn pyjama achter de piano en Willy sloot het eerste huiskamerconcert af met de nu al legendarische ‘Laat de zon in je hart’-polonaise.

Ook dit weekend gaat Radio 2 door met de muzikale actie. Nog meer Vlaamse artiesten – onder meer Niels DestadsbaderIsabelle A en Arne Vanhaecke – treden dit weekend aan met een uniek Beste Buren Huiskamerconcert. Niels Destadsbader schreef voor de gelegenheid een nummer over wat er nu leeft en brengt het vanuit zijn huiskamer voor alle Radio 2-luisteraars. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Op de affiche

Zaterdag 4 april

  • Isabelle A & Daalman
  • Buurman
  • Niels Destadsbader

Zondag 5 april

  • Peter Van Laet
  • OT
  • Arne Vanhaecke

Isabelle A & Daalman: nieuwe single én nieuwe liefde

Opvallend duo op de affiche voor zaterdag 4 april is Isabelle A & DaalmanIsabelle A gaf bij De Madammen toelichting bij de nieuwe single die ze heeft gemaakt, samen met Daalman (Davy Macquoi). De single heet ‘Jij’. Isabelle A: “Ik heb de single opgenomen met Daalman, al noem ik hem gewoon Davy. We hebben de single samen opgenomen nadat hij me een voorstel deed om samen te werken via Instagram. We hebben ook samen een clip opgenomen in Parijs. Er was al een stevige klik… Maar daar is de vonk tussen ons ook overgeslagen. Er is dus een nieuwe single én een nieuwe liefde! We gaan het huiskamerconcert vanuit onze living geven. We hebben hier een muziekhoekje waar verschillende instrumenten staan. Davy zal gitaar spelen. Ik zing. Het zal heel vertrouwd aanvoelen.”

Benieuwd wie volgend weekend op de affiche staat? Houd radio2.be in de gaten.

Story image
Volg & deel ons op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial