Films, Televisie, Vrije Tijd

Netflix komt met eerste belgische Netflix original serie ‘Into the Night’

Netflix

Over ‘Into the Night’

Het verhaal van ‘Into the Night’ draait volledig om de zon die op een onverklaarbare wijze alles wat op zijn pad komt dood!

Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers richting het westen, Het vliegtuig vliegt de donkere nacht in om zo aan de dodelijke zon te ontsnappen, aan boord zijn allemaal ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, maar eveneens civiel als militair.

Ze hebben wel allemaal 1 ding gelijk, de wil om de zon en elkaar te overleven op welke manier dan ook.

‘Intho the Night’ is een regie van het Belgische duo Inti Calfat en Dirk Verheye die ook ‘Over Water’ geregisseerd heeft, ‘Intho the Night’ werd geproduceerd door Entre Chien et Loup.

De zesdelige reeks is geschreven en gecreëerd door Jason George ( ‘The Protector Narcos’) die de rol van showrunner en executive producer op zich neemt.

Andere executive producers zijn Tomek Baginski ( ‘The witcher’, The Cathedral’) en Jacek Dukaj, auteur van de succesvolle roman ‘The Old Axolotl’ waarop de serie gebaseerd is.

Een internationale Cast

In de reeks schittert een internationale cast afkomstig uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat uit niemand minder dan Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.

Releasedatum

‘Intho the Night’ is vanaf 1 Mei 2020 wereldwijd en exclusief op Netflix te zien!

Bekijk hieronder alvast de teaser’s!

 

 

 

Volg & deel ons op social media:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial