Hoe een ‘SWIPE’ op Tinder je leven kan redden

Telefacts zomer

DE PERFECTE MATCH IN TELEFACTS ZOMER, DONDERDAG 19 JULI OM 22.10 BIJ VTM

Voor de meesten is Tinder een app om een date te versieren, maar voor de Amerikaanse Alana Duran heeft de app haar leven veranderd. Julie Colpaert brengt morgenavond in Telefacts Zomer haar bijzondere liefdesverhaal.

Alana leert Lori kennen op Tinder en ze vormen een match. De meisjes spreken af en worden verliefd. Alana vertelt al snel dat ze aan de auto-immuunziekte Lupus lijdt en daardoor een nieuwe nier nodig heeft. Ze staat al vijf jaar op een transplantatielijst. Lori blijkt niet alleen een amoureuze match te zijn, maar ook een medische… Al na vier dates besluit ze om haar eigen nier af te staan aan haar vriendin.

Alana Duran: “Ik had nooit verwacht dat ik op Tinder een nier zou vinden. Ik had eigenlijk niet eens verwacht dat ik er een vriendin zou vinden”.

Telefacts Zomer Telefacts Zomer

Lori Interlecchio: “Ik ben iemand die anderen ertoe aanzet om ook bloed te gaan doneren. Ik vind het maar normaal dat ik dingen afsta die ik zelf niet gebruik, die ik zelf niet nodig heb, zeker als je daar een leven mee kunt redden.”

Een verhaal over échte liefde, donderdag in Telefacts Zomer om 22.10 bij VTM
Twitter#telefacts

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.