Ella Leyers doet intrede in ’13 Geboden’

13 Geboden

AFLEVERING 2 VAN DE MISDAADREEKS OP MAANDAG 17 SEPTEMBER OM 21.55 BIJ VTM

“Bovenal bemin één God” luidt het eerste van de 10 geboden, dat leidde tot een beklijvende eerste misdaad in de eerste aflevering van ’13 Geb

13 Geboden

oden’, bekeken door gemiddeld 679.000 kijkers en goed voor 37,3% marktaandeel (VVA 18-54). Wat hoofdinspecteur Peter Devriendt (Dirk Van Dijck) en inspecteur Vicky (Marie Vinck) van de federale gerechtelijke politie momenteel nog niet weten, is dat een seriedader aan het werk is om de maatschappij – op een brutale en ongeoorloofde manier – een geweten te schoppen.

Daar komt echter verandering in wanneer een nieuw slachtoffer wordt gemaakt en op de crime scene het tweede gebod “Vloek noch spot” met bloed op een spiegel werd geschreven.  Het wordt al snel duidelijk dat één en dezelfde dader aan het werk is, die snel gestopt moet worden voor hij nog meer – op het eerste zicht – onschuldige slachtoffers maakt.

13 Geboden

In de tweede aflevering van ‘13 Geboden’ doet Ella Leyers haar intrede als inspecteur Paulien Rooze. Sinds zij in een rolstoel zit – geraakt door een kogel in de rug in the line of duty – heeft ze zich teruggetrokken in de archieven, van waaruit ze haar IT-vernuft laat schijnen op alles wat digitaal is.

Doen ook hun intrede in deze reeks: Kim Hertogs, die de buurvrouw van Peter Devriendt speelt, en Hilde De Baerdemaeker, de advocate van een verdachte.

13 Geboden 13 Geboden

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.