Dit zijn de 2 favoriete dames van Jan, Bjorn en Jeroen

Boer zoekt vrouw

AFLOOP VAN BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND OP MAANDAG 15 OKTOBER

Na enkele leuke dagen met hun drie favoriete dames op de boerderij, stonden boeren Jan, Bjorn en Jeroen op maandag 15 oktober voor een moeilijke keuze. Eén iemand moest afvallen en terug richting België.

In Australië hoopten alle meisjes vurig om nog te mogen blijven, want allen zien ze wel iets in Jan. Hij kon goed nieuws brengen aan Romina (27, Dudzele, links) en Laura (27, Gent, rechts). Met Stephanie (28, Outer) voelde hij de minste klik.

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Honingwijnboer Bjorn zoekt een avontuurlijke ‘chick’. Lore (25, Bornem) past ook in dat plaatje, maar toch koos Bjorn ervoor om Jolien (22, Beveren, links) en Evelyn (28, Paal, rechts) nog wat langer in Canada te laten blijven.

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Jeroen had het minder moeilijk om een keuze te maken tussen zijn ‘coup de foudre’ Severien (23, Kalken, links), de lieve Jits (24, Jabbeke) en de verleidelijke Joëlle (23, Londerzeel, rechts). Jits weet van aanpakken op de boerderij en de veeboer vindt haar een hele leuke dame, maar Jeroen wou graag dat ze wat meer toonde of ze iets in hem zag.

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

vtm.be                        Facebook VTM                          Twitter#boerzktvrouw
Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.