Deze 15 dames mogen mee naar Australië, Canada, Duitsland, Zuid-Afrika en Noorwegen

Boer zoekt vrouw

AFLOOP VAN BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND OP MAANDAG 17 SEPTEMBER 2018

Keuze hebben uit een hele resem vrouwen: welke man droomt er niet van? Wel, boeren Jan en Jeroen bijvoorbeeld. Nog nooit – tot nu toe tenminste – stonden ze voor zo’n moeilijke opdracht: uit vijf leuke dames drie kiezen die mee mogen naar hun boerderij om mekaar én de leefwereld van de boeren ter plekke nog beter te leren kennen. Veeboer Jeroen twijfelde tot de allerlaatste seconde, dacht dat ie er klaar voor was, en stapte dan weer weg omdat ie toch nog even bedenktijd nodig had. Uiteindelijk koos hij voor (telkens vlnr): Joëlle (23, Londerzeel), Severien (23, Kalken) en Jits (24, Jabbeke).

Stoere cowboy met een klein hartje Jan, werd verlegen bij alle vrouwelijke aandacht en vond het duidelijk heel lastig om twee dames jammer nieuws te moeten brengen. Maar knopen zijn er nu eenmaal om doorgehakt te worden. Hij koos voor Romina (27, Dudzele), Laura (27, Gent) en Stephanie (28, Outer).

Boer zkt Vrouw

Manu ging met zijn vijf favoriete vrouwen shoppen, en zij sleurden hem zelfs een lingeriewinkel binnen. Het testosteron schoot meteen de hoogte in, maar het was toch met zijn hoofd en hart dat de olijfboer een inschatting maakte wie het best in zijn Zuid-Afrikaans plaatje zou passen: Rita (51, Burst), Christine (49, Nieuwkerken-Waas) of Hilde (49, Heusden-Zolder) misschien?

Boer zkt Vrouw

Mee een zorgboerderij in Noorwegen uit de grond stampen, dan kies je voor een atypisch leven dat heel wat engagement vraagt. Volgens Jitse zullen Marlies (19, Steenokkerzeel), Siska (18, Denderbelle) en Christy (20, Kalmthout) er het best kunnen aarden.

Boer zkt Vrouw

Bjorn tot slot is op zoek naar een avontuurlijke ‘chic’, een plaatje waaraan vooral Lore (25, Bornem), Jolien (22, Beveren) en Evelyn (28, Paal) lijken te voldoen. Zij staan te popelen om over te vliegen naar Canada.

Boer zkt Vrouw

Boer zkt Vrouw EXTRA op VTM.be en de VTM app, vanavond om 22.00:
Met Eefje, een van de dames die Bjorns selectie niét haalde

Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’ stopt, gaat ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra’ online net dat stapje verder.

Vanavond, 17 september, ontvangt Dina Eefje, één van de meisjes die op groepsdate ging met Bjorn, maar niet werd gekozen om mee te gaan naar zijn boerderij in Canada. Zij vertelt over de dingen die ze geleerd heeft uit haar deelname. Nog in deze EXTRA: presentatiebloopers van An en Dina, een gesprek over hoe de ideale date eruit ziet, en hoe ver je kan gaan op een eerste afspraakje.

vtm.be FacebookVTM Twitter#boerzktvrouw

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.