Musicals, Theater & Musicals

‘Charlie Brown’, de must-see musical voor het hele gezin!

Charlie Brown

’t Groen Gras brengt in september/oktober 2019 de musical ‘Charlie Brown’ op de planken van het Antwerpse Fakkeltheater!

Gebaseerd op het stripverhaal ‘Peanuts’, vertelt ‘Charlie Brown’ het verhaal van een doodgewone dag in het doodgewone leven van Charlie en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally en… – je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom- SNOOPY! 🐼

Te zien vanaf 20 september in het Antwerpse Fakkeltheater, met een topcast (o.a. Mark Tijsmans en Wout Verstappen) én live band!

Gebaseerd op de wereldwijd beroemde Amerikaanse gagstrip Peanuts van tekenaar Charles M. Schulz, vertelt ‘Charlie Brown’ het verhaal van een doodgewone dag uit het doodgewone leven van een doodgewoon jongetje. Van de mistige, voorzichtige maar uiterst veelbelovende ochtend tot de confronterende en uiteindelijk alles alweer relativerende avond.

Met veel hoogtes, maar – helaas – al net zo veel laagtes. Met wild, uitbundig optimisme maar ook afgrijselijke, adembeklemmende wanhoop. Met kleine liefdeskriebeltjes maar ook verterende gevoelens van haat en wraakzucht. Met dromerige verlangens en dan toch telkens weer het deksel op de neus. Kortom, het leven zoals het is.

Het leven van Charlie Brown en zijn vriendjes Linus, Schroeder, Lucy, Sally… En o, ja… Snoopy – je weet wel, die rare hond met zijn multiple personality syndroom – die is natuurlijk ook van de partij!

TICKETS & INFO:

https://fakkeltheater.be/voorstelling/charlie-brown

 

Volg & deel ons op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial